Uncategorized

Βελτιώστε τις δεξιότητές σας με αυτές τις καινοτόμες δυσκολίες

10 Twitter Λογαριασμοί για δημιουργικές προκλήσεις
Εδώ βρισκόμαστε στην αρχή ενός νέου καινοτόμου έτους, ιδανικά επικεντρωμένος στο να είμαστε πολύ πιο καινοτόμοι, πολύ πιο ατομικοί, καθώς και πολύ πιο σεβασμό στις προθεσμίες. Αυτό το τελευταίο φαίνεται ιδιαίτερα υπερβολικό. Όσο σοβαρά μιλώντας, από όλες τις επιθυμίες που μπορούμε να σας στείλουμε, το καλύτερο είναι να εμπνευστείτε τακτικά.
Δυστυχώς, δεν είναι απλό να ακυρώσετε το θόρυβο των εξωτερικών περισπασμών. Ο Ιανουάριος είναι ιδιαίτερα πιο σκληρός. Ως εκ τούτου, πίστευα ότι αυτή ήταν η καλύτερη στιγμή για να σας προσφέρουμε κάποιους ενισχυτές φαντασίας. Προφανώς, ο ιστός είναι γεμάτος λίστες προτύπων, εργαλεία, σεμινάρια καθώς και συμβουλές. Παρ ‘όλα αυτά, είμαι εδώ για να σας προσφέρω κάτι πολύ πιο βασικό: καθημερινές δυσκολίες για να εκπαιδεύσετε τους μυς που δημιουργείτε.
Το Twitter έχει μια ισχυρή, σοφή καινοτόμο γειτονιά που ενθαρρύνει καθώς και υποστηρίζει εικονογράφους, κρατώντας τους στα δάχτυλα των ποδιών τους. Προσωπικά μου αρέσει πολύ περισσότερο από το Facebook, καθώς αισθάνεται πολύ πιο εγκάρδια, όπου οι άνθρωποι εξακολουθούν να έχουν ειλικρινείς συνομιλίες. Αυτό είναι όπου ανακάλυψα ότι οι εικονογράφοι συμμετείχαν σε καινοτόμους αμφισβητίες που εισήγαγαν οι συνομηλίκοι τους που επιδιώκουν να «καλλιεργήσουν εποικοδομητικές συνδέσεις». Αυτοί οι λογαριασμοί Twitter προωθούν το ταλέντο, τη συνέπεια καθώς και τη μάθηση.
Ως εκ τούτου, πιστεύω ότι συμμορφώνεται μαζί τους καθώς και συμμετέχοντας στις συζητήσεις τους με την εργασία, θα τονώσει την παραγωγικότητα. Μερικοί βασίζονται σε καθημερινές ή τακτικές δυσκολίες που οι άλλοι είναι αποκλειστικά αφιερωμένες σε μια συγκεκριμένη εποχή του χρόνου, όπως τον Οκτώβριο. Εάν απολαύσετε το Inktober, θα σας αρέσουν και αυτά. Επιπλέον, συμπεριλάμβανα μερικούς που ενεργούν ως πλατφόρμα για σχόλια για τα σημερινά (διαβόητα) γεγονότα.
Η δουλειά τέρας – τα παιδιά τραβούν τέρατα. Καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο τους αναδημιουργούν με τα δικά τους στυλ.
Color Collective – Μια τακτική δυσκολία όπου κάνετε εργασία με βάση ένα μόνο χρώμα.

Εικονογράφηση Παρασκευή – Μια απίστευτα διασκεδαστική τακτική δημιουργική πρόκληση

Ζωικά αλφάβητα – Δημιουργική τακτική δυσκολία βασισμένη σε επιστολή.

Kidlitart – Εβδομαδιαία συνομιλία για εικονογράφους και φίλους παιδικών βιβλίων

Σχεδιάστε τις εφημερίδες – Ημερήσια έμπνευση χαρακτήρων

Εικονογράφηση καθημερινά – Η εικονογράφηση καθημερινά είναι μια πλατφόρμα στο Διαδίκτυο όπου οι εμπειρογνώμονες εικονογράφοι μοιράζονται προσωπικές και συντακτικές εργασίες που σχολιάζουν τον κόσμο σήμερα.

Μίσθωση ενός εικονογράφου – μια γειτονιά περίπου 500 εικονογράφων εμπειρογνωμόνων.

Τριάντα δυσκολία λογότυπων – δυσκολίες στυλ λογότυπου που διαμορφώνονται μετά από λογικές ενημερώσεις πελατών.

Inktober – 31 ημέρες, 31 σχέδια. Συμμετάσχετε σε μια γειτονιά σε όλο τον κόσμο των καλλιτεχνών που συμμετέχουν στο Inktober κάθε Οκτώβριο

0/5 (0 κριτικές)

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *