Uncategorized

Οι τελευταίες εντυπωσιακές έννοιες για να καταστρέψουν τα ρούχα προπόνησης για υπέροχη εμφάνιση

τις τελευταίες εντυπωσιακές έννοιες για να καταστρέψουν τα ρούχα προπόνησης για υπέροχη εμφάνιση
31/10/2016, που δημοσιεύθηκε από την Alanic Global
Υπήρχε όταν μια εποχή που η φαινόμενη μεγάλη περιοριζόταν μόνο στα κόμματα καθώς και στα χαλαρά ταξίδια ή ενώ ταξίδευε, καθώς σήμερα η ιδέα έχει αλλάξει εντελώς. Επί του παρόντος, οι συγγραφείς του blog της μόδας, καθώς και τα celebs είναι της άποψης, ότι τα γυμναστήρια καθώς και τα μαθήματα γιόγκα είναι εξαιρετικά σημαντικές τοποθεσίες για να παρουσιάσουν τις εκπληκτικές και σοφές σιλουέτες. Μπορείτε να επιθεωρήσετε την τηλεόραση ή τα περιοδικά για να επιθεωρήσετε τα celebs για να δείτε τα celebs στις πιο γοητευτικές σιλουέτες, χρησιμοποιώντας τα αθλητικά σουτιέν Neon, ή τυπωμένα γκέτες καθώς και μεγάλα σακάκια. Όχι μόνο στα γυμναστήρια, τα αθλητικά επιρροή που επηρεάζονται από στυλ είναι επίσης εμφανή στο μοτίβο Athleisure καθώς και κάποιος μπορεί να φορέσει αυτή την τάση για να είναι ο απόλυτος Trendsetter.

Συνειδητοποιώντας τη τρέλα των ρούχων προπόνησης, οι κορυφαίοι κατασκευαστές ενδυμάτων χονδρικής προπόνησης παρέχουν μέθοδο στην εξαιρετική ποικιλία κομματιών ενεργών ενδυμάτων σε ευρεία σειρά σχεδίων, στυλ, περικοπών καθώς και χρώματα ή ακόμα και σε ποικίλα σχέδια καθώς και εκτυπώσεις.

Υπάρχουν εξέχουσες παραλλαγές των ρούχων προπόνησης αυτές τις μέρες, καθώς και κάποιος μπορεί να τα φορέσει σύμφωνα με τη σωματική τους διάπλαση καθώς και τις προτιμήσεις.
Έντονα tomboyish
Κοιτάξτε εξαιρετικά έντονα μανιτάκια καθώς και αισιόδοξοι, καθώς συνδυάζετε τις ουδέτερες αποχρώσεις εξαιρετικά διακριτά, με κάτι σοφό να κοιτάξετε το καλύτερο. Το ελαφρύ μαύρο λογότυπο ανάγλυφη δεξαμενή αποθήκευσης μπορεί να συνδυαστεί με τις γκρίζες σφιχτές γκέτες, για την πιο απλή αλλά εξαιρετικά κομψή σιλουέτα. Για να προσθέσετε λίγο χρώμα, πηγαίνετε για ένα φωτεινό πάνινο παπούτσι.
Δέρμα σε ζεστό σύνολο
Πάρτε κάποια επίδειξη δέρματος με αυτοπεποίθηση καθώς και τάξη, καθώς φτιάχνετε τα τυπωμένα αθλητικά σουτιέν, καθώς και να αποδείξετε το midriff σας, καθώς και τους καλά ήχους κοιλιακούς με ένα υψηλό midsection σφιχτά προσαρμοσμένα σορτς σε ένα στερεό χρώμα. Εξαιρετικά άνετα, καθώς και απλό δροσερό, αυτό μπορεί να είναι η σιλουέτα σας για τα μαθήματα γιόγκα, καθώς θα θέλατε να κοιτάξετε εντελώς ζεστό και σέξι.
Τα χειμερινά shenanigans
Εάν είστε αυτός που του αρέσουν οι χοροί μπαλέτου στο Κέντρο Αερόμπικ, τότε μπορείτε να πάρετε το τέλειο μπαλέτο που επηρεάζεται επίσης. Συνεργαστείτε με το Black Unitard, με ένα πουλόβερ περιτυλίγματος, για να φανεί άνετο και ζεστό, καθώς και ιδρώτα επάνω με έναν δροσερό και εξαιρετικά προετοιμασμένο τρόπο. Ταιριάξτε τις κάλτσες σε αντίθεση με το φούτερ για μια πολύ καλύτερη φινέτσα καθώς και άνεση.

Το έντονο καρδιο -στολή
Εάν είστε ο καρδιο άσκησης, τότε πρέπει να καταφύγετε σε ένα εξαιρετικά καλά τοποθετημένο καθώς και κατάλληλο σύνολο ενεργών ενδυμάτων. Θα έκαναν η κορυφή της δεξαμενής αποθήκευσης, καθώς και οι αντίστοιχες γκέτες. Πηγαίνετε για λεπτές ή φωτεινές εκτυπώσεις, καθώς και βεβαιωθείτε ότι η ενδυμασία είναι του Spandex για να βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να αποκτήσετε την καλύτερη ευελιξία καθώς και την ελαστικότητα για την ευελιξία της κίνησης. Προσθέστε τη ζωντανή ζώνη μαλλιών σε αντίθεση με τις αποχρώσεις των εκτυπώσεων στο ντύσιμο.
Ζεστά καθώς και ζεστά για να αισθανθείτε καθώς και να κοιτάξετε
Εάν είναι ψύξη έξω, καθώς και δεν καταλαβαίνετε ακριβώς πώς να αισθάνεστε άνετα καθώς και κομψά την ίδια στιγμή, πηγαίνετε για το ζευγάρι OD Printed Crop Top με ένα υψηλό midsection legging, καθώς και ομάδα αυτό με ένα χρωματιστό μπλουζάκι ή σακάκι για την πιο εύχρηστη επιλογή συμπεριφοράς.

Έτσι, τώρα που έχετε λίγες επιλογές για να τυλίξετε γύρω από τα ενδύματα γιόγκα ή τα κομμάτια προπόνησης με στυλ, θα αισθανθείτε θετικά καθώς και κίνητρα για να χτυπήσετε το γυμναστήριο τακτικά. Σηκώστε αυτά που φαίνονται κομψά για να συμπληρώσετε τη σημερινή σκηνή της μόδας, καθώς και να κάνετε κυλίνδρους!

Ετικέτες:
Κατασκευαστές ενδυμάτων χονδρικής προπόνησης
Κατασκευαστές ενδυμάτων προπόνησης
γιόγκα ρούχα
κατασκευαστές ενδυμάτων γιόγκα

0 0 ψήφοι
Βαθμολογία άρθρου

Σύνδεση

Επιγραφή

Ονομα*

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ*

Διεύθυνση Ιστοσελίδας

Επιγραφή

Ονομα*

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ*

Διεύθυνση Ιστοσελίδας

0 Σχόλια

Inline ανατροφοδοτήσεις
Δείτε όλα τα σχόλια

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *