Uncategorized

Τα όμορφα κομμάτια polka dot για την άνοιξη

φόρεμα: σαλόνι | Παπούτσια: Alexandre Birman (προσιτή εναλλακτική λύση εδώ) Καπέλο: Janessa Leone (παλιά, παρόμοια εδώ και οικονομική εναλλακτική λύση εδώ) Καπέλο: Cult Gaia (μη διαθέσιμη σε μαύρο, λατρεύω την έκδοση χελώνας εδώ και λευκή έκδοση εδώ) | Σκουλαρίκια: Kate Spade (παλιά, αγαπούν επίσης αυτά και αυτά)

Είχαμε τελικά μερικές φορές την άνοιξη του καιρού την περασμένη εβδομάδα που τροφοδότησε τον ενθουσιασμό μου για τη μόδα ζεστού καιρού. Λοιπόν, ήταν πιθανώς 10% η εμφάνιση του ελατηρίου και το 90% της κηλίδας (λογοπαίγνιο που προορίζεται;) αυτής της προσφυγής Polka dot στο Nordstrom που με έκανε να ανεβαίνω στο τρένο της άνοιξης. Υπάρχουν τόσο πολύ δροσερά, μοντέρνα κομμάτια παντού, αλλά υπάρχει κάτι τόσο αναζωογονητικό για να βρείτε ένα κλασικό κομμάτι που γνωρίζετε ότι θα αγαπήσετε σε πέντε έως δέκα χρόνια από τώρα όσο κάνετε σήμερα. Για μένα, μια κλασική σιλουέτα και μια διαχρονική εκτύπωση polka dot ταιριάζει πάντα στο λογαριασμό.

Αυτό το φόρεμα Red Saloni με έχει σάλιο για πολύ περισσότερες polka κουκκίδες, οπότε έχω και αυτή την εντυπωσιακή κορυφή και στο καλάθι αγορών μου. Παρακάτω, έχω στρογγυλοποιήσει μερικούς πολύ περισσότερους αριθμούς polka dot που βρίσκονται στη λίστα μου και μπορεί να αναγνωρίσετε αυτή την έκκληση επίσης από αυτήν την πρόσφατη ανάρτηση. Δεν μπορώ να φτάσω αρκετά!

15 καλύτερα κομμάτια polka dot για την άνοιξη

Φόρεμα: σαλόνι | Παπούτσια: Alexandre Birman (προσιτή εναλλακτική λύση εδώ) Καπέλο: Janessa Leone (παλιά, παρόμοια εδώ και οικονομική εναλλακτική λύση εδώ) Καπέλο: Cult Gaia (μη διαθέσιμη σε μαύρο, λατρεύω την έκδοση χελώνας εδώ και λευκή έκδοση εδώ) | Σκουλαρίκια: Kate Spade (παλιά, αγαπούν επίσης αυτά και αυτά)

Χάρη στο Nordstrom και το ShopStyle για τη συνεργασία σε αυτήν την ανάρτηση!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *