Clothing Accessories

Είστε (πλήρως) οι τραπεζικές εργασίες για τα προϊόντα, οι υπηρεσίες του κατασκευαστή ρούχων σας;

Είστε (πλήρως) τραπεζικές εργασίες για τα προϊόντα, τις υπηρεσίες του κατασκευαστή ρούχων σας;
24/10/2018, Δημοσιεύτηκε από την Alanic Global
Σήμερα, οι κορυφαίοι παραγωγοί ρούχων για την προπόνηση έχουν κάνει τεράστια άλματα στη βιομηχανία, σημειώνοντας την ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών τους και χρεώνουν σχετικά χαμηλά για τις προσφορές τους. Αλλά ακόμη και τότε η πλειοψηφία των λιανοπωλητών αποτυγχάνει να εκμεταλλευτούν αυτές τις εξελίξεις, εξακολουθούν να ισχύουν στις παραδοσιακές αντιλήψεις ως προς το τι υποτίθεται ότι οι παραγωγοί υποτίθεται ότι θα πωλούν χονδρική.
Είστε μία από αυτές τις επιχειρήσεις; Είστε πλήρως τραπεζικοί στα προϊόντα και τις υπηρεσίες των αντιπροσώπων της μόδας και της γυμναστικής σας; Σας λέμε.
Εδώ είναι 5 τρόποι με τους οποίους περιορίζετε την ανάπτυξη της επιχείρησής σας και το περιθώριο κέρδους που πραγματικά αξίζει – 5 τρόποι με τους οποίους δεν εκμεταλλευτείτε πλήρως τον κατασκευαστή ρούχων σας.
1. Είστε αδιάφοροι για το μοντέλο dropshipping
Το Dropshipping αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι έμποροι λιανικής πώλησης ενδυμάτων και οι χονδρέμποροι ασκούν επιχειρήσεις. Η πώληση σε απευθείας σύνδεση (και ακόμη και εκτός σύνδεσης) και αφήνοντας τους παραγωγούς να χειρίζονται όλη την ταλαιπωρία, συμπεριλαμβανομένης της διαχείρισης αποθεμάτων και της ναυτιλίας στους πελάτες σας, καθιστά την εκτέλεση μιας επιχείρησης ένδυσης τόσο εύκολη και βολική όσο παίρνει. Πολλοί παραγωγοί προσφέρουν υπηρεσίες dropshipping αυτές τις μέρες και πιθανώς και οι δικές σας. Τραπεζθείτε σε αυτήν την υπηρεσία;

2. Εξακολουθείτε να εγκατασταθείτε για την κανονική χονδρική – χωρίς να προσαρμόζετε
Η προσαρμογή των χονδρικών ενδυμάτων σας δεν είναι μόνο σημαντική σήμερα, είναι μάλλον ζωτικής σημασίας να επιβιώσετε. να ασκήσει έφεση στις συγκεκριμένες ανάγκες και προτιμήσεις του καταναλωτή-στόχου, καθώς και να ανθίσει στην υπερ-ανταγωνιστική αγορά. Οι κορυφαίοι παραγωγοί παρέχουν στους λιανοπωλητές να εξατομικεύσουν το χύμα τους εύκολα και γρήγορα. Τράπεζα σε αυτό! Κάντε τη χονδρική σας μοναδική και ευχαριστήστε τους πελάτες σας σε πιο προσωπικό επίπεδο
3. Δεν έχετε σκεφτεί καν να γίνετε διανομέας ρούχων
Ενώ λίγα χρόνια πίσω έγινε ένας διανομέας ειδών ένδυσης ήταν μια μακρινή σκέψη με σωρούς άγχους που εμπλέκονται και μεγάλες κεφαλαιουχικές απαιτήσεις, αυτό δεν συμβαίνει σήμερα. Πολλοί παραγωγοί ρούχων για το χονδρικό σύστημα φυσικής κατάστασης αυτές τις μέρες παρέχουν στις μικρές επιχειρήσεις μια εύκολη διαδικασία για να εφαρμόσουν και να γίνουν ο επίσημος διανομέας τους. Η πιθανότητα συνεργασίας με αυτές τις κορυφαίες μάρκες κατασκευής όχι μόνο σας προσφέρει υψηλά κέρδη, αλλά και να ανοίξετε πολλές πύλες ευκαιριών για την κλιμάκωση της επιχείρησής σας στο επόμενο επίπεδο εύκολα.
4. Νομίζετε ότι είναι μικρό και δεν θέλετε να κλιμακώσετε την επιχείρησή σας με τη δική σας ιδιωτική γραμμή ετικέτας
Ξεκινώντας τη δική σας ιδιωτική σειρά γυμναστικής, μόδας και ενδυμασίας για τον τρόπο ζωής έχει γίνει τόσο εύκολο όσο παίρνει. Οι κορυφαίοι παραγωγοί προσφέρουν ευρείες ρυθμίσεις και εύκολες εγκαταστάσεις για να φέρουν αυτό το όνειρο σε πραγματικότητα με τους μεγάλους καταλόγους τους, την εύκολη εξατομίκευση, τα προσιτά τιμολόγια και τα ευρύτατα κανάλια διανομής. Έτσι, κάντε ένα βήμα σήμερα, σχεδιάστε και ξεκινήστε τη δική σας ιδιωτική γραμμή ένδυσης ετικέτας και αντιπροσωπεύετε (περήφανα) μια ξεχωριστή μάρκα στην αγορά λιανικής πώλησης.
5. Τονίστε τα μικρά πράγματα αντί να καλέσετε τα στελέχη των πελατών
Η εκτέλεση μιας επιχείρησης ένδυσης περιλαμβάνει σκληρή δουλειά και πολλαπλές εργασίες που θα μπορούσαν να είναι αρκετά αγχωτικές κατά περιόδους. Ίσως η χονδρική σας δεν έχει φτάσει ακόμα. Ίσως αυτό δεν είναι αυτό που παραγγείλατε. Ή ίσως θέλετε να ανταλλάξετε τη χονδρική σας με κάτι διαφορετικό. Σε περιόδους όπως αυτές, τοποθετεί το στρες. Η απλή λύση είναι η κλήση των στελεχών των πελατών των παραγωγών και η αναζήτηση προσωπικής βοήθειας. Σχεδόν κάθε κορυφαίος κατασκευαστής έχει σήμερα αφιερωμένη βοήθεια από τον πελάτη για να επιλύσει κάθε μεγάλο και μικρό ζήτημα των λιανοπωλητών. Να επωφεληθούν από αυτό.
Αυτές είναι οι 5 προσφορές του κατασκευαστή σας που δεν είστε ακόμα τραπεζικοί. Επωφεληθείτε από αυτούς και κλιμακώνετε την επιχείρησή σας και βελτιώστε το κέρδος σας μάλλον εύκολα.
Ετικέτες:
Κατασκευαστές χύδην ρούχων
κατασκευαστής ενδυμάτων
Κατασκευαστές ρούχων
παραγωγοί ένδυσης στις ΗΠΑ
παραγωγοί ένδυσης ΗΠΑ
Κατασκευαστές ενδυμάτων χορού
Κατασκευαστές ρούχων γυμναστικής
Κατασκευαστές ρούχων χονδρικής γυμναστικής
ρούχα χονδρικής προπόνησης
Κατασκευαστές ρούχων χονδρικής προπόνησης

0 0 ψήφοι
Βαθμολογία άρθρου

Σύνδεση

Επιγραφή

Ονομα*

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ*

Διεύθυνση Ιστοσελίδας

Επιγραφή

Ονομα*

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ*

Διεύθυνση Ιστοσελίδας

0 Σχόλια

Inline ανατροφοδοτήσεις
Δείτε όλα τα σχόλια

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *