Clothing Accessories

Μαλακό αγορά ειδικών ενδυμάτων κομμάτια που επηρεάζονται από την Fenty Fenty Aesthetics της Rihannas

Χαρακτηριστικά Ειδικά κομμάτια ενδυμάτων που επηρεάζονται από την αισθητική της Fenty Fenty της Rihannas
10/06/2019, που δημοσιεύθηκε από την Alanic Global
Όταν η Rihanna εισάγει μια νέα τάση μόδας, υποθέτει κάπως μια παραδοσιακή κατάσταση για την έκκλησή της. Ως εκ τούτου. Δεν είναι περίεργο, η γραμμή μόδας που ξεκίνησε από αυτήν έχει δημιουργήσει ένα νέο βασικό στη σκηνή των ενδυμάτων. Εάν έχετε μια ματιά στη συλλογή, οι δυνατότητες είναι ότι θα συναντήσετε τέτοια κομμάτια ενδυμάτων που αναπτύσσονται σε μια τέτοια μέθοδο ώστε να έχει ένα δικό της πρωτάθλημα.

Στην πραγματικότητα, ένας από τους εξέχοντες παραγωγούς ενδυμάτων προσωπικής ετικέτας έχει καταλήξει σε μια ξεχωριστή συλλογή ενδυμάτων που δεν μπορείτε να πληρώσετε για να χάσετε. Έτσι, ελέγχονται στο blog παρακάτω για να κατανοήσουν πολύ περισσότερα για τα ενδύματα που οι παραγωγοί επηρεάζονται από την Fenty Fashion Line.
Κοστούμι παστέλ ήχου
Μια ροζ εργασία που ταιριάζει είναι μια φανταστική μέθοδος για την ενσωμάτωση έγκυρων ενδυμάτων στην ντουλάπα του γραφείου σας με ένα νεύμα για τον φεμινισμό. Έτσι, το ροζ χρώμα του παστέλ είναι ακριβώς αυτό που απαιτείται να το κάνετε.

Το πακέτο Fanny γύρω από το midsection είναι ένα πρόσθετο πλεονέκτημα που θα σας επιτρέψει να απορροφήσετε το πιο πρόσφατο μοτίβο χωρίς να κοιτάξετε εκτός τόπου.

Υπερμεγέθη λευκό πουκάμισο
Το μεγάλο White Denim T-shirt είναι μια ξεχωριστή μέθοδος για την ενσωμάτωση του χαλαρού μοτίβου στα ρούχα σας. Ως εκ τούτου, η καλύτερη μέθοδος για να φτιάξετε το κομμάτι της ενδυμασίας είναι να το συνδυάσετε με μια ουδέτερη τόνωση της φθοράς.

Ως εκ τούτου, μπορείτε είτε να επιλέξετε ένα μπεζ ήρεμο παντελόνι φορτίου είτε να παράγετε ένα denim χαμηλού κλειδιού σε denim εμφάνιση με ένα ελαφρύ πλυντήριο κοκαλιάρικο παντελόνι denim. Όσον αφορά τα παπούτσια, μπορείτε να επιλέξετε ένα ζευγάρι αντλίας φτέρνας για να συνολικά την ενδυμασία.
Φόρεμα κορσέδας
Το φόρεμα κορσέ είναι πολύ πολύ σαν ένα προσαρμοσμένο μεγάλο πουκάμισο. Παρόλο που δεν μπορείτε απαραίτητα να το φορέσετε για το γραφείο, μπορείτε ακόμα να το ενσωματώσετε με ένα ζευγάρι γήινων μπότες για να συνολικά την εμφάνιση.

Όσον αφορά τα καλλυντικά, μπορείτε να επιλέξετε κάτι σαν μια γυμνή συμφωνία με κάποιο επιπλέον highlighter για κάποια πολύ αναγκαία λάμψη σε μια κουραστική εβδομάδα.

Αναστρέψιμο Parka
Ένα αναστρέψιμο parka είναι το καλύτερο κομμάτι ενδυμάτων χρησιμότητας που μπορείτε να επιλέξετε. Το αναστρέψιμο στοιχείο προσθέτει ένα άκρο στα ρούχα σας, πράγμα που υποδηλώνει ότι μπορείτε ουσιαστικά να στυλ μια ενδυμασία για μια εκπληκτική εμφάνιση βάρδιας.

Ο ουδέτερος τόνος είναι τα θεμελιώδη χρώματα του σακάκι, η καλύτερη μέθοδος για το στυλ είναι με ένα ζευγάρι ποπ χρώμα πυθμένα.
Φούστα denim fenty
Η λευκή φούστα denim είναι ιδανική για το καλοκαίρι, υπό την προϋπόθεση ότι μπορείτε να το συνδυάσετε πολύ με κάθε πιθανή ελεύθερη εποχιακή τάση. Ως εκ τούτου, μπορείτε να παράγετε μια σειρά από ενδυμασία με τη φούστα που ουσιαστικά περιλαμβάνει νέους, boho, σύγχρονο hippie, κλπ.

Βεβαιωθείτε ότι παίζετε γύρω από πρακτικά χρώματα, δηλαδή είτε φωτεινά είτε γήιους τόνους. Σε κατάσταση των παπουτσιών, οι μαύρες μπότες είναι η ιδανική μέθοδος για τη σφράγιση της συμφωνίας. Για το μακιγιάζ μπορείτε να επιλέξετε γοργόνα μάτι περιλαμβάνονται με γυμνά χείλη καθώς και ροδάκινο κοκκινίζει.

Η απάντησή σας για ακριβώς πώς να ξεκινήσετε τη δική σας γραμμή ενδυμάτων είναι η συμπερίληψη υψηλής ποιότητας καθώς και κομψά ρούχα στο κατάστημά σας. Ως εκ τούτου, φροντίστε να έρθετε σε επαφή με έναν προεξέχοντα χονδρέμπορο, αν θέλετε να αγοράσετε ρούχα υψηλής ποιότητας.

Η συλλογή αποτελείται ουσιαστικά από προσιτά κομμάτια για το λόγο αυτό, φροντίστε να έρθετε σε επαφή με την ομάδα υποστήριξης ανάλογα.

Ετικέτες:
μάρκα ρούχων
γραμμή ένδυσης
Πώς να ξεκινήσετε τη δική σας γραμμή ενδυμάτων
Ένδυση ιδιωτικής ετικέτας
Κατασκευαστές ενδυμάτων ιδιωτικών ετικετών
ιδιωτικές παραγωγές ενδυμάτων ετικετών ΗΠΑ

0 0 ψήφοι
Βαθμολογία άρθρου

Σύνδεση

Επιγραφή

Ονομα*

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ*

URL τοποθεσίας

Επιγραφή

Ονομα*

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ*

URL τοποθεσίας

0 Σχόλια

Inline ανατροφοδοτήσεις
Δείτε όλα τα σχόλια

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *