Clothing Accessories

Το νέο μοτίβο – τα μπλουζάκια Zombie Tee

έχετε παρατηρήσει τη δημοτικότητα που κέρδισαν πρόσφατα τα στυλ πουκάμισα Zombie Tee; Τους έχω δει παντού, είναι σαν μια νέα τάση, πραγματικά, καθώς πιστεύω ότι είναι αρκετά δροσερό. Οι περισσότεροι από αυτούς είναι ξεκαρδιστικοί, είναι σαν την τρομακτική εμφάνισή τους καθώς και η γνήσια λειτουργία τους στη Γη έχει πάει για καλό, αφήνοντας την τοποθεσία σε ψευδαισθήσεις καθώς και παρωδία. Αυτό παραμορφώνεται καθώς και η αστεία εικόνα ζόμπι τονίζεται στο μεγαλύτερο επίπεδο της στην ταινία “Zombieland”, ωστόσο έχω παρατηρήσει αυτό το μοτίβο ζόμπι πολύ νωρίτερα από την απελευθέρωση της ταινίας.
Όσο να σας υπενθυμίσω ένα παλιό δηλώνοντας ότι αναφέρει την αλήθεια ότι όταν η κόλαση θα είναι γεμάτη από φτωχούς ανθρώπους, οι νεκροί θα περπατήσουν στη γη, οι άνθρωποι της παραγωγής θα είναι έτοιμοι να τους ικανοποιήσουν, καθώς και φυσικά, προετοιμασμένοι να τους γελάσει. Και αυτό, κρίνοντας από τα πολυάριθμα στυλ πουκάμισα με αστεία κανόνες για το τι πρέπει να κάνουμε όταν τα ζόμπι είναι κοντά. κατανοητό από ταινίες τρόμου, απλά να έχετε κατά νου “28 ημέρες αργότερα” ή “Είμαι θρύλος”. Παρατηρώ ότι οι άνθρωποι έχουν μέσα σε μια νοσηρή απαίτηση να δουν το grouse, τρομακτικό υλικό, ωστόσο το γελάτε σε αυτό ακριβώς την ίδια στιγμή. Αυτό συνέβη με το μοτίβο του κρανίου μία φορά, εμφανίζεται και πάλι με ζόμπι. Έχω ανακαλύψει τις μεγάλες προσφορές αστείων μπλουζών ζόμπι που περιηγούνται στο διαδίκτυο, καθώς και θα προσπαθήσω να μοιραστώ μερικά από αυτά μαζί σας. Εάν έχετε ένα προτιμώμενο μπλουζάκι ζόμπι, παρακαλώ μοιραστείτε επίσης.
T-shirtszombie t-shirtszombie t-shirtszombie t-shirtszombie t-shirtszombie t-shirtszombie t-shirtszombie t-shirtszombie t-shirtszombie t-shirtszombie t-shirtszombie t-shirtszom
0/5 (0 κριτικές)

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *