Clothing Accessories

Σχεδιαστής της εβδομάδας: Σκοτεινά μπλουζάκια από τους Πατέρες Moron

Μια γοητεία για την απεικόνιση των σκούρων μπλουζών Tee
Όλοι ήταν διασκεδαστικοί χαρακτήρες, καθώς και η Vintage Sports Picture πρόσφατα για το Designer of the Week Styles, οπότε πίστευα ότι πρέπει να επιστρέψουμε στις ρίζες μας. Ακριβώς τι γίνεται με ένα σκοτεινό, ζοφερό, θάνατο-θεματοφύλακες σχέδια πουκάμισα που μας θυμίζουν τις αρχές του εργοστασίου Tshirt; Συνεισφέροντας τον σχεδιαστή στον κύριο ιστότοπό μας, πηγαίνοντας από το όνομα Moron Fathers ειδικεύεται την απεικόνιση των μπλουζών, τα καλύμματα βιβλίων καθώς και το άλμπουμ τέχνης για συγκροτήματα. Έτσι, αν χρειάζεστε κάτι με ένα άγγιγμα μιας ανησυχητικής αίσθησης θανάτου, είναι ο τύπος για σας.
Oana: Πείτε μας περισσότερα για την τέχνη σας καθώς και για το φόντο στυλ. Τι σε έκανε να καταλήξεις να είσαι σχεδιαστής;
Moron Fathers: Γεια σας, πείτε σας ευχαριστώ για αυτή την ευκαιρία. Το έργο που κάνω προσπαθεί να ενσωματώσω δύο από το επιτόκιο μου στην εικόνα. Μου αρέσει η “σκηνή της φαντασίας ή των φανταστικών ιστοριών”, ιδιαίτερα το σκοτάδι με θέμα τη φαντασία. καθώς και “μαλακά χρώματα”. Προσπαθώ να τα ενσωματώσω σε ένα, στο έργο μου. Τίποτα δεν είναι πιο ξεχωριστό εκτός από το να χύσεις αυτό που σου αρέσει στη δουλειά.

OANA: Ακριβώς πώς ή πότε ξεκινήσατε να απεικονίζετε σε επίπεδο εμπειρογνωμόνων;
Moron Fathers: Από τότε που ήμουν παιδί, μου άρεσε να ζωγραφίζω. Τέλος, αποφάσισα να πάω στο Πανεπιστήμιο του Σχεδιασμού, να ανακαλύψω ακριβώς πώς να το στυλ και να πουλήσω. καθώς και μετά την αποφοίτησή του από το κολέγιο, ικανοποίησα πολλούς άλλους σχεδιαστές. καθώς αποφάσισα να είμαι πιο σοβαρός σε αυτόν τον τομέα.
Oana: Από πού προέρχεται το κίνητρό σας;
Moron Fathers: Μερικές φορές όταν αισθάνομαι άσχημα, ή ενώ παρακολουθώ ταινίες καθώς και όταν δεν υπάρχει δραστηριότητα.
Oana: Ακριβώς πώς θα εξηγούσατε το στυλ σας;
Moron Fathers: Είναι μια συγχώνευση μεταξύ φαντασίας, μυστικιστικής, σκοτεινής, κωμικής, με λεπτές χρώματα ως γλυκαντικό.

Oana: Ποια εργαλεία χρησιμοποιείτε; Πηγαίνετε 100% ψηφιακό ή υπάρχει χαρτί;
Moron Fathers: Σχεδιάζω σε στυλό καθώς και μελάνι καθώς και Photoshop. Ενσωματώσω τη σκίαση χρησιμοποιώντας το στυλό με ψηφιακό χρώμα. Μου αρέσει να ζωγραφίζω ή να παράγει μια γραμμή με ένα στυλό, έτσι φαίνεται πιο φυσικό σε ένα έργο. Αλλά, χρησιμοποιώ το ψηφιακό χρώμα για να διευκολύνω τη διάταξη του χρώματος καθώς και να μειώσω το ποσοστό σφάλματος στη διαδικασία διακανονισμού.

Oana: Υπάρχει κάτι που αποτρέπετε ιδιαίτερα τη χρήση στις εικονογραφήσεις σας;
Moron Fathers: Όχι, δεν περιορίζω τον εαυτό μου σε οποιοδήποτε είδος απεικόνισης. Ούτε στη χρήση εργαλείων ούτε αντικειμένων καθώς και θέματα.

Oana: Ποια ήταν η πιο δύσκολη δουλειά/εικονογράφηση στην οποία έχετε εργαστεί ποτέ;
MORON FATHERS: So far there has been no difficult task ?
OANA: Can you name a few of your preferred styles as well as why? (personal or from other designers)
MORON FATHERS: All works of Alphonse Mucha, Brandon Holt, Andy Brase as well as John Dyer Baizley are my favorite, since I believe that their works can hypnotize when looked at. They are the very best I think.
OANA: any type of graphic designers you admire?
MORON FATHERS: aside from the four names that I have mentioned, there are Silencer 8 as well as Devilreject. Their works I likewise admire.
OANA: any type of words of advice for anyone just starting out as an illustrator/graphic designer?
MORON FATHERS: never complain.

0/5 (0 κριτικές)

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *