Clothing Accessories

Μοναδικά στυλ τσάντας που είναι εγγυημένα στυλ Head Turners

Ειδικά στυλ τσάντας που είναι εγγυημένα head turners
03/04/2018, Δημοσιεύτηκε από την Alanic Global
Οι τσάντες είναι ένας σύντροφος που είναι πάντα μαζί μας με τη μία ή την άλλη μορφή και έτσι έχει πολύ νόημα αν οι άνθρωποι θέλουν να εργαστούν στο στυλ της τσάντας τους για να πάρουν κάποια σημεία για τη μόδα τους. Ωστόσο, σε πολλές περιπτώσεις, τα περιοδικά μόδας φέρνουν προτάσεις μόνο για ανθρώπους που είναι πλούσιοι και διάσημοι! Αυτό καθιστά πολύ δύσκολο για τους τακτικούς ανθρώπους να ακολουθήσουν θεωρώντας ότι ο Louis Vuitton δεν είναι κάτι που ο καθένας μπορεί να αντέξει οικονομικά. Όμως, αυτό το blog είναι έτοιμο να καταβάλει προσπάθεια για να ισορροπήσει και να προτείνει στυλ ότι κάποιος θα μπορούσε εύκολα να πάρει σε καταστήματα λιανικής πώλησης – έτσι ώστε ακόμα και αν δεν είναι LV, οι άνθρωποι θα σας ρωτούσαν τουλάχιστον από πού το πήρατε!

Εδώ είναι μια ματιά στις κορυφαίες επιλογές από τους καταλόγους των καλύτερων κατασκευαστών τσάντας ΗΠΑ:
1. Πορτοκαλί και καφέ σακίδιο πεζοπορίας
Κατασκευασμένο για όλους τους ταξιδιώτες, backpackers, πεζοπόρους και roadies, αυτή η τσάντα είναι απολύτως μία από τις πολύ λίγες τσάντες πεζοπορίας που συνδυάζει στυλ με χρησιμότητα και λειτουργικότητα. Στέγαση άφθονο χώρο σε αυτό, η τσάντα συνδυάζει επίσης το καφέ και το πορτοκαλί μαγικά για να κάνει την τσάντα να φαίνεται νέα εποχή και ένα πλήρες κεφάλι turner σε οποιοδήποτε πλήθος.
2. Ελέγξτε την έντυπη τσάντα αποσκευών PU
Εμπνευσμένο από μερικές από τις δημοφιλείς συλλογές τσάντα, είναι μια από τις πιο κομψές και εξελιγμένες τσάντες αποσκευών που θα μπορούσαμε να βρούμε σε καταλόγους κατασκευαστών τσάντας. Επιλέγει τα είδη του αεροδρομίου και είναι ο καλύτερος σύντροφος για όποτε η επόμενη πτήση σας οφείλεται. Όχι μόνο αυτό, έχει πολύ χώρο για να βοηθήσει να μεταφέρει τα αντικείμενα περισσότερων από ένα ατόμου.

3. Ο εκτελεστικός χαρτοφύλακας του καμβά
Δημιουργήθηκε για τους επισκέπτες γραφείων που θέλουν να περπατήσουν με στυλ, το εκτελεστικό χαρτοφύλακα του καμβά συνήθως έρχεται σε καφέ ή μαύρισμα χρώματα και είναι μια μεγάλη εναλλακτική λύση για να κρατήσει όλες τις απαιτήσεις του γραφείου σας, συμπεριλαμβανομένου του φορητού υπολογιστή σας και άλλων κρίσιμων πραγμάτων. Μπορείτε να βρείτε αυτήν την τσάντα στις λίστες πολλών κορυφαίων κατασκευαστών σακουλών χονδρικής και η τσάντα έχει κερδίσει μαζική δημοτικότητα λόγω της δροσερής και της εμφάνισής της.
4. Τσάντα στρατού duffle
Μια τσάντα Duffle Camouflage που είναι αρκετά μεγάλη για ταξίδια εβδομάδων και αρκετά σκληρά για πεζοπορίες και αναρρίχηση, είναι αυτό που δεν θα σας απογοητεύσει ποτέ. Το μακροχρόνιο και το ελαφρύ βάρος, οι τσάντες κάνουν την καλύτερη ισορροπία για να το μεταφέρετε και ο χώρος που στεγάζει είναι αρκετά καλός για κάθε ταξίδι που μπορείτε να σκεφτείτε. Επιπλέον, εάν ταξιδεύετε σε φυσικό τοπίο, τότε η καμουφλάζ θα λειτουργήσει πολύ καλά για εσάς και οι αποσκευές σας δεν θα είναι ο λόγος που θα ταυτοποιήσετε από κάποιο άγριο ζώο.
Όλες αυτές οι τσάντες είναι ιδανικές για το στυλ, αλλά έχουν τη δική τους ειδική λειτουργικότητα που τους καθιστά επίσης ένα κρίσιμο αξεσουάρ στο δικό τους. Δεν είναι εκεί που είναι όλα σχετικά με την επίδειξη και θα πρέπει να σκεφτείτε πολλά περισσότερα για την ασφάλεια της τσάντας παρά για να είστε ζωντανοί!
Ετικέτες:
Τσάντα στρατού
κατασκευαστές τσάντας
Τσάντες κατασκευαστές ΗΠΑ
Χαρτοφύλακα καμβά
Ελέγξτε την έντυπη τσάντα αποσκευών PU
Πορτοκαλί και καφέ σακίδιο πεζοπορίας
Τσάντα αποσκευών
Κατασκευαστές χονδρικής τσάντας
χονδρικές τσάντες

0 0 ψήφοι
Βαθμολογία άρθρου

Σύνδεση

Επιγραφή

Ονομα*

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ*

Διεύθυνση Ιστοσελίδας

Επιγραφή

Ονομα*

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ*

Διεύθυνση Ιστοσελίδας

0 Σχόλια

Inline ανατροφοδοτήσεις
Δείτε όλα τα σχόλια

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *