Clothing Accessories

Πώς να φόρεσε για δουλειά αυτή τη σεζόν χωρίς να εμφανίζεται σαν ένα Lumberjack

Η εκπληκτική κατάσταση καιρού παράγει πάντα συγκεκριμένους πόθους – μηλίτη, άνετες σούπες, διακοσμητικές κολοκύθες … και, φυσικά, καρό. Πριν από το πρώτο φύλλο χτυπήσει το έδαφος, μπορείτε συνήθως να δείτε το ήμισυ της πόλης σας που καλύπτεται από τις φανέλες των ταρτάνων καθώς και τα Buffalo επιθεωρούν κασκόλ. Ωστόσο, τι γίνεται αν είστε … ξέρετε, απασχολείται, καθώς και απαίτηση να διατηρήσετε ένα συγκεκριμένο επίπεδο επαγγελματισμού στην εμμονή σας με εποχιακά στυλ; Φίλοι, σας παρέχω τη θεωρία πολύ cinched blazer, έναν ήρωα ντουλάπας (αν υπήρχε ποτέ) στο vintage houndstooth που μόλις πρόσφατα βρήκα στο Nordstrom.

Θεωρία, Cinched Plaid Blazer (Προσιτές επιλογές εδώ καθώς και εδώ)

Vincetie Neck Silk Popover μπλούζα (προσιτή εναλλακτική εδώ)

Παραδέχομαι ότι είμαι ένας αποταμιευτής των Blazers. Αναγνωρίζω ελεύθερα και δέχομαι αυτό. Πιστεύω ότι υπάρχουν επιπλέον 47 άλλα blazers που σήμερα στο Nordstrom αγοράζουν καλάθι μου. Αλλά, ενδεχομένως αυτή η εμμονή (καταναγκασμός;) απλά πηγαίνει να σας δείξει ακριβώς πόσο πραγματικά θεαματικό ένα σακάκι θα πρέπει να είναι να είναι πραγματικά «wow» με σε αυτό το σημείο. Και, σας λέω, αυτό το blazer με wow’ed.
Πολλοί άνθρωποι (ειδικά οι μικροί φίλοι μου) είναι ανήσυχοι για το μεγάλο μοτίβο blazer καθώς και αν αυτό φαίνεται σαν εσένα, δοκιμάστε αυτό. Η περικοπή πραγματικά τονίζει το μεσαίο τμήμα που βοηθά με αναλογίες, ανεξάρτητα από το μέγεθός σας, καθιστώντας την ιδανική εισβολή στο μεγάλο μοτίβο σακάκι για όποιον ανησυχεί για την κατάποση από τα ρούχα του. Είναι εξαιρετικά θηλυκό, κάτι που δεν προσφέρεται πάντα σε ένα μεγάλο σακάκι, καθώς και η λεπτότητα αυτού του μοτίβου σας επιτρέπει να παίζετε με ψυχρές καιρικές συνθήκες faves χωρίς να πηγαίνετε ο πλήρης Paul Bunyan στο γραφείο.

Vincetie Neck Silk Popover μπλούζα (προσιτή εναλλακτική εδώ)

Φούστα μεταξωτό πάνελ Vincedrape

Έχω συνδυάσει το νέο μου Blazer Finest Buddy με ένα αντίστοιχο σετ από το Vince, μια μεταξωτή, κάπως φούστα drapey, καθώς και ζεύγος μπλούζας σε ένα χάλκινο χρώμα που θα ήθελα να σε απευθείας από το 2037, να σας πω ευχαριστώ πολύ. Η ροή αυτών των τεμαχίων συμπληρώνει πραγματικά τη δομή του σακάκι, παράγοντας μια ενδυμασία με ισορροπία καθώς και ένα ελκυστικό παιχνίδι στις υφές. Το όμορφο χρώμα φυσικά με κάνει να αισθάνομαι σαν ένα περπάτημα, μιλώντας κολοκύθας γεύση latte καθώς και νεύμα για την κοροϊδία της σεζόν. Εκτός από την κοριτσάκια είναι μια λέξη, έλεγξα.

Tiffany & Co.Tiffany Ετικέτα

Malone Souliersmaureen Mules (Προσιτή εναλλακτική λύση εδώ)

Σημαντικό μάθημα Ανακάλυψα τον δύσκολο τρόπο: Αυτή η φούστα είναι το ιδανικό μήκος για πολλά περιβάλλοντα εμπειρογνωμόνων, ωστόσο έχει μια σχισμή που πιθανότατα θέλετε να κολλήσετε κάπως χαμηλότερα εάν το φορτώνετε στο γραφείο. Μπορείτε να το πάρετε σε έναν ράφι, όσο ειλικρινά είναι πολύ εύκολο – απλά προσθέστε μερικές ραφές για να εξασφαλίσετε ότι δεν ανοίγει μάλλον τόσο ψηλά. Το περπάτημα στο γραφείο στον άνεμο με έκανε να αναγνωρίσω ακριβώς πόσο ψηλά μπορεί να ανοίξει, οπότε έπεσα στο Duane Reade καθώς και ένα κιτ ραφής.
Είναι δυνατόν για τα ρούχα εργασίας σας να αισθάνονται αποφασιστικά το φθινόπωρο χωρίς να εμφανίζονται σαν να πρέπει να χτυπάτε ένα τσεκούρι, καθώς και να καλέσετε ένα μπούσελ από μήλα. Πιστέψτε τους πλούσιους τόνους κοσμημάτων, τις λεπτές εκδόσεις των παραδοσιακών μοτίβων κρύου καιρού, καθώς και τις άνετες υφές. Το χειρότερο πράγμα που θα μπορούσατε να κάνετε είναι να αποφύγετε μια εποχή που αγαπάτε, ωστόσο το δεύτερο χειρότερο θα ήταν να φανεί αντιεπαγγελματική. Ανακαλύψτε την καλύτερη μέθοδο για να κάνετε και τα δύο. Εκτός από το SIP τόσο μηλίτη όσο θέλετε.

YSLBAG (εξαντλείται, όπως και αυτή η ανάγλυφη τσάντα, φθηνή εναλλακτική λύση εδώ)

Laura Merciervelour Extreme Matte Lipstick in PowerΧάρη στο Nordstrom καθώς και στο ShopStyle για τη συνεργασία σε αυτήν την ανάρτηση!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *