Clothing Accessories

Οι πιο δροσερές μέθοδοι για το στυλ των μοτίβων ένδυσης 2021

Cool Methods για το στυλ των τάσεων των ενδυμάτων 2021
14/07/2021, που δημοσιεύθηκε από την Alanic Global

Τα πρότυπα ένδυσης του 2021 είναι άψογα καθώς και αυτά δεν είναι τίποτα παρόμοιο με αυτό που έχουμε δει πριν. Είτε πρόκειται για τη σειρά των μοτίβων αναβίωσης ή άλλων κομματιών για ρούχα που κατέληξαν να είναι ανάγκη να έχετε ανάμεσα στους λάτρεις της μόδας, αν επιθυμείτε να ενημερώσετε τη συλλογή ενδυμάτων στο κατάστημά σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει στο παρακάτω blog για το ίδιο.
Ένας από τους περιζήτητους κατασκευαστές ενδυμάτων στο Σικάγο έχει καταλήξει σε μια ποικιλία ειδικών ρούχων σχεδιαστών που μπορείτε να κοιτάξετε. Έτσι, περιμένετε όχι πολύ περισσότερο, καθώς ας ανακαλύψουμε τις τρέχουσες τάσεις.
Κουτίνες κεφαλής
Αυτό είναι ένα από τα πιο κομψά μοτίβο που παίρνει κίνητρα από τη δεκαετία του ’50 και τη δεκαετία του ’60. Το στυλ επιστροφής αυτή τη σεζόν είναι όλα σχετικά με τα υπέροχα σχέδια, είτε είναι τα floral μοτίβα, σε συνηθισμένα ισχυρά χρώματα καθώς και μοτίβα καθώς και ακόμη και γεωμετρικό στυλ. Η μαντίλα μπορεί να προσθέσει μια υπέροχη πινελιά στην ενδυμασία σας χωρίς να ενεργοποιήσει και πολύ δράμα. Μπορείτε να το τυλίξετε πάνω από το κεφάλι σας με έναν βασικό κόμπο στο λαιμό, ή απλά αφήστε το να κρέμεται ως αξεσουάρ λαιμού.
Μονοχρωματική αγάπη
Μερικές φορές θα πρέπει να δείτε τον κόσμο με τις αποχρώσεις του μαύρου και του λευκού. Η σύγχρονη μονόχρωμη υπέροχη προσβολή αφορά το γεγονός του μονόχρωμου σε όλες τις αποχρώσεις καθώς και τα χρώματα. Αυτή η σύγχρονη μονόχρωμη τάση είναι για την απλότητα των χρωμάτων που δεν θα ανακαλύψετε οπουδήποτε αλλού. Ενώ τόσο πολλές αποχρώσεις καθώς και χρώματα βγήκαν με αυτή την τάση, το μαύρο καθώς και το λευκό εξακολουθούν να είναι ισχυροί. Αυτά τα χρώματα είναι απίστευτα απλά, ευπροσάρμοστα, καθώς και απολύτως υπέροχα.
Βραλέτες/καλλιέργειες/σωλήνες
Το μοτίβο της δεκαετίας του ’90 έχει κάνει μια εξαιρετικά ισχυρή επιστροφή, καθώς και καμία αμφιβολία ότι οι νέοι λάτρεις της μόδας είναι απίστευτα πάνω από το φεγγάρι. Η εμφάνιση της γέφυρας είναι νεανική, κομψή, καθώς και τολμηρή. Μπορείτε να ανακαλύψετε τέτοιες κορυφές σε υπέροχες 50’s Hues, συνηθισμένες και μινιμαλιστικές ή καλυμμένες με στρας για τους ενθουσιώδες ισχυρών και πολύ καλύτερων ρούχων. Μπορείτε να διαμορφώσετε αυτές τις κορυφές με παντελόνια, σορτς, φούστες ή ακόμα και ένα παραδοσιακό παλτό να κοιτάζει για να αυξήσει την απλή αισθητική των ενδυμάτων.
Μινιμαλιστής
Το 2021 είναι εν μέρει για τους λάτρεις του μινιμαλισμού επίσης. Ποιος σας δήλωσε ότι απαιτεί μια αναστάτωση για να καλύψει την τέχνη του στυλ μιας στολή; Πολλοί σχεδιαστές μινιμαλισμού έχουν καταλήξει σε μια ποικιλία γυναικείων ενδυμάτων που εξυπηρετούν ένα arty, chic, καθώς και θεαματική εμφάνιση. Το απλό στυλ θα είναι μόνιμα στη μόδα, αφού δεν χρειάζεται να ενισχύσετε την εμφάνιση με άσχετα αξεσουάρ. Ένα κομμάτι μακιγιάζ είναι το μόνο που χρειάζεστε.
Μύλη αγοράζουν την καλύτερη συλλογή από μη επωνυμία γυμναστικής ενδύματα χονδρικής από έναν από τους περιζήτητους πωλητές στις ΗΠΑ. Το μόνο που απαιτείται να κάνετε είναι να κοιτάξετε με το χονδρικό συγκρότημα καθώς και να επιθεωρήσετε το MOQ των προϊόντων. Μειώστε ένα ταχυδρομείο που καθορίζει τα προσαρμοσμένα ενδύματα απαιτήσεις στην ομάδα βοήθειας.
Ετικέτες:
κατασκευαστής ένδυσης Σικάγο
Κατασκευαστές ρούχων γυμναστικής
Κατασκευαστές ενδυμάτων γυμναστικής
Γυμναστήριο Fitness Wholesale
Γυμναστήριο ρούχα χονδρικής
Χαρακτηριστικά ενδύματα γυμναστικής χωρίς επωνυμία
Χονδρικά ρούχα Σικάγο
Χονδρικό Φυσικό Φυσικό ρούχο
Χονδρικό γυμναστήριο
χονδρικά ρούχα προπόνησης

0 0 ψήφοι
Βαθμολογία άρθρου

Σύνδεση

Επιγραφή

Ονομα*

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ*

Διεύθυνση Ιστοσελίδας

Επιγραφή

Ονομα*

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ*

Διεύθυνση Ιστοσελίδας

0 Σχόλια

Inline ανατροφοδοτήσεις
Δείτε όλα τα σχόλια

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *