Clothing Accessories

Γιατί το στυλ του Polyester Rugby League Jersey είναι τόσο εμφανές σήμερα

22/03/2018, που δημοσιεύθηκε από την Alanic Global
Το Rugby, ένα εξαιρετικά προεξέχον άθλημα, έχει πιθανώς μια μόδα που είναι πολύ καλύτερη από άλλα αθλήματα πρωτοβάθμιας ροής. Ωστόσο, δεν ήταν πάντα η περίπτωση. Κατά τα προκαταρκτικά χρόνια αυτού του παιχνιδιού, οι παίκτες χρησιμοποίησαν για να φορούν οποιοδήποτε είδος ενδυμασίας που θα μπορούσαν να πάρουν τα χέρια τους, ανεξάρτητα από το αν τα φανέλες ήταν κατάλληλα για να παίζουν ή όχι. Η ιδέα ορισμένων ειδών ενδυμάτων ήταν σχεδόν ανύπαρκτη, καθώς και οι παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν για να συμμετάσχουν σε αυτό το άθλημα, που ήταν επενδυμένα με τα δικά τους ρούχα, τα καπάκια και τις μπότες. Για παράδειγμα – εξαιρετικά συχνά χρησιμοποίησαν την μπότα του εργαζόμενου καθώς και αυτά τα παπούτσια είχαν καρφιά πάνω τους. Λόγω της μάλλον ακραίας φύσης του παιχνιδιού, οι τραυματισμοί ήταν τυπικά περιστατικά. Αυτός είναι ο εξαιρετικά λόγος που οδήγησε στην εισαγωγή ενός συγκεκριμένου στυλ ενδυμάτων, καθώς και παίκτες, από τότε, χρειάστηκε να φορέσει αυτό το ρούχο, που εγκρίθηκε από τις αρμόδιες αρχές, να συμμετάσχουν σε οποιοδήποτε είδος παιχνιδιού πρωταθλήματος.

Κριτήρια της φανέλας:
Ευτυχώς, τα rugby jerseys έχουν έρθει μια μακρά μέθοδος από εκεί, καθώς και το στυλ της φανέλας του πρωταθλήματος ράγκμπι είναι ένα σημαντικό πεδίο για τους κατασκευαστές αθλητικών ενδυμάτων. Οι παραγωγοί κατανοούν ότι στην αγορά για να πραγματοποιήσουν σύμφωνα με το πλήρες δυναμικό τους, η απαίτηση των παικτών να είναι άνετα σε αυτό που φορούν. Εκτός από την προσφορά τους με απλότητα κινήσεων, αυτά τα φανέλες θα έπρεπε να διαμορφωθούν από υλικά που προσφέρουν επαρκή ικανότητα αναπνοής καθώς και να παίρνουν τον ιδρώτα γρήγορα χωρίς να καταλήξουν να είναι βαρύτεροι. Επιπλέον, το υλικό θα πρέπει να είναι ομαλό επαρκές ώστε να μην παρέχει στους παίκτες οποιοδήποτε είδος τριβής που προκύπτει από οποιοδήποτε είδος τραχύ παιχνιδιού στο γήπεδο. Εκτός αυτού, το υλικό πρέπει να είναι ανθεκτικό εκτός από το γρήγορα πλυντήριο. Καθώς ο πολυεστέρα ικανοποιεί όλα αυτά τα κριτήρια, χρησιμοποιείται συνήθως για τη δημιουργία φανέλων ράγκμπι από τους σημειωμένους παραγωγούς σε όλο τον κόσμο.
Οφέλη από τον πολυεστέρα:
Μια άλλη υψηλή ποιότητα πολυεστέρας που το έχει καταστήσει τόσο εμφανές είναι ότι είναι γρήγορα προσιτό. Πραγματικά πολυεστέρα Ράγκμπι Λιγκ Τζέρσεϋ Στυλ. Καθώς αυτό το υλικό είναι δύσκολο να πάρει, καθώς και να κρατήσει, κάνει τη φανέλα ενός παίκτη μάλλον λίγο δύσκολο να τραβηχτεί από άλλους παίκτες. Ράγκμπι, πολύ πιο συχνά από ό, τι δεν παίζεται ακόμη και όταν βρέχει. Καθώς ο πολυεστέρας δεν παίρνει πολύ νερό, παραμένει αρκετά ελαφρύ ακόμα και όταν το παιχνίδι παίζεται σε ένα λασπώδες πεδίο κατά τη διάρκεια βαρέων ντους.

Διάφορα είδη στυλ φανέλας του πρωταθλήματος ράγκμπι προσφέρονται αυτές τις μέρες, τόσο στα μπλουζάκια όσο και στην κατηγορία των σορτς. Το καλύτερο μέρος είναι ότι μπορείτε γρήγορα να τα εξατομικευτείτε για τον εαυτό σας, την ομάδα σας καθώς και τους οπαδούς σας καθώς και τους καλούς φίλους με πολύ μικρό κόστος.

Ετικέτες:
Ένδυση ράγκμπι πρωταθλήματος
Φανέλα ράγκμπι πρωταθλήματος
Σχεδιασμός Jersey Rugby League
Κατασκευαστές αθλητικών ενδυμάτων

0 0 ψήφοι
Βαθμολογία άρθρου

Σύνδεση

Επιγραφή

Ονομα*

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ*

URL τοποθεσίας

Επιγραφή

Ονομα*

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ*

URL τοποθεσίας

0 Σχόλια

Inline ανατροφοδοτήσεις
Δείτε όλα τα σχόλια

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *