Clothing Accessories

Εικονογράφηση της σύγχρονης ζωής των γνωστών χαρακτήρων

γνωστούς χαρακτήρες ‘Ζωές Επαναπροσωπεί
Η δημιουργικότητα είναι μια κόλαση ενός ναρκωτικού.
Το καλύτερο μέρος είναι ότι μόλις το έχετε, είναι σε απεριόριστη προσφορά θαύματος.
Το χειρότερο είναι ότι υπάρχει σπάνια ένα μεσαίο έδαφος: το έχετε ή δεν το κάνετε. Γεννήσατε με αυτό και μόνο λίγα excel χρησιμοποιώντας το για πάντα.
Μερικές από αυτές τις σπάνιες περιπτώσεις μας προσφέρονται όμορφα από ταλαντούχους εικονογράφους, όπως ο Chow Hon Lam, ο Gregory Masouras ή ο Alvaro Gech. Επαναπροσδιορίστηκαν ένα είδος παράλληλου σύμπαντος, όπου γνωστοί χαρακτήρες, από κινούμενα σχέδια ή πολύ ήρωες ταινίες, κάνουν εύκολα πράγματα. Κάθε σχεδιαστής αποτυπώνει το δικό του στυλ στον χαρακτήρα. Και τότε τα τοποθετεί σε σύγχρονες καταστάσεις για να δημιουργήσει ένα αστείο αποτέλεσμα.
Πρώτον, έχουμε το Chow Hon Lam, γνωστό στον κλάδο ως ποντίκι. Είναι σχηματισμός σχεδιαστής Μαλαισία και έχει συνεργαστεί με αναγνωρισμένες μάρκες όπως η Nike, η AirAsia Airlines ή η Dave Matthews Band. Η σειρά του αναδημιουργεί τους ήρωες δράσης που παίζουν αθλήματα, που επιλέγονται με βάση τις δυνάμεις τους:

Ο επόμενος εικονογράφος είναι ένας ανεμιστήρας Disney και Game of Thrones. Ο Gregory Masouras είναι υπεύθυνος για αυτά τα φανταστικά mash-ups, έχοντας κατά νου τις φυσικές ομοιότητες μεταξύ των χαρακτήρων:

Επειδή είναι ένας μεγάλος ανεμιστήρας μόδας, εισήγαγε επίσης απίστευτες κυρίες Disney (και μερικούς άνδρες) σε καλύμματα γυαλιστερών περιοδικών μόδας, για ένα θεαματικό αποτέλεσμα:

Και επειδή είμαστε αρκετά τυχεροί για να έχουμε ακόμα το καλοκαίρι στο πλευρό μας, επέλεξα μια άλλη σειρά γνωστών χαρακτήρων σε κοινά περιβάλλοντα, αυτή τη φορά την ευγένεια του Alvaro Gech. Οι παρωδίες της ποπ κουλτούρας μας δείχνουν πώς θα έμοιαζαν με καλοκαιρινή ενδυμασία:

0/5 (0 κριτικές)

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *