Uncategorized

Προσαρμοσμένες ετικέτες tee καθώς και γιατί πρέπει να τις χρησιμοποιήσετε

Ετικέτες προσαρμοσμένων tee: Γιατί να τις χρησιμοποιήσετε;
Οι μάρκες μόδας του σήμερα λειτουργούν σε παγκόσμιο επίπεδο καθώς και γι ‘αυτό και οι ετικέτες των ενδυμάτων έχουν καταλήξει να είναι εξαιρετικά σημαντικές. Οι προσαρμοσμένες ετικέτες tee είναι ένα αναπόφευκτο μέρος οποιουδήποτε τύπου ενδύματος. Είναι οι μικρές τυπωμένες πληροφορίες στο πίσω μέρος των μπλουζών Tee που οθόνη οθόνης, τύπου υλικού καθώς και οδηγίες πλύσης. Καταλαβαίνετε ότι δημιουργήθηκαν για να εξασφαλίσουν ότι τα εργατικά συνδικάτα θα μπορούσαν να δείξουν τη δύναμή τους;

Αυτές τις μέρες, οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων προσωποποιούν τις ετικέτες για να εξασφαλίσουν ότι η μάρκα τους μπορεί να πάρει αξιοπιστία καθώς και δημοτικότητα. Η προσαρμογή των ετικετών σύμφωνα με τον τύπο των μπλουζών μπορεί να παράγει μια συναρπαστική συνέργεια μεταξύ του προϊόντος καθώς και της επικοινωνίας μάρκας. Ομοίως, εάν βρίσκεστε σε μια υπηρεσία όπου μεταπωλείτε τα ρούχα ή τα χρησιμοποιείτε για δραστηριότητες προώθησης, πρέπει να σκεφτείτε την προσαρμοσμένη επισήμανση. Ρίξτε μια ματιά σε μερικούς από τους λόγους για τους οποίους:
Προώθηση της μάρκας σας επαγγελματικά
Οι προσαρμοσμένες ετικέτες Tee μπορούν να βοηθήσουν την επωνυμία σας να φαίνονται επαγγελματικές. Ορισμένες κορυφαίες μάρκες ενδυμάτων όπως το Benny Gold, ο Johnny Cupcakes, οι εκατοντάδες, το Ugmonk κ.λπ. επενδύουν πολύ στη δημιουργία ετικετών. Όταν προσθέτετε αυτές τις ετικέτες στη μάρκα ενδυμάτων σας, θα κάνει την επιχείρησή σας να φαίνεται αυθεντική. Μπορείτε να επιλέξετε από μια ποικιλία τύπων ετικετών, υλικά καθώς και σχήματα καθώς και να ολοκληρώσετε εκείνη που ταιριάζει με το εμπορικό σήμα σας με τον καλύτερο τρόπο.
Johnny cupcakesmaking το άνετο
Αυτές οι κνησμώδεις ετικέτες βελονιών στο πίσω μέρος των ενδυμάτων είναι μάλλον ερεθιστικές καθώς συνεχίζουν να τρίβουν στο πίσω μέρος του λαιμού. Εάν θέλετε να συσχετίσετε τα μπλουζάκια σας με άνεση, οι εκτυπωμένες ετικέτες TEE είναι η ιδανική μέθοδος για να πάτε. Ακόμη και τα καλύτερα από τα εμπορικά σήματα απορρίπτονται από τους πελάτες λόγω των μακριών και ερεθιστικών ετικετών υφασμάτων που έρχονται μαζί. Έτσι, εάν διαθέτετε ένα κατάστημα μπλουζάκια, βεβαιωθείτε ότι σκεφτείτε τις τυπωμένες ετικέτες.
Ο Ugmonkbe θυμήθηκε
Σίγουρα δεν θέλετε να γίνετε μάρκα μπλουζάκια που ξεχάστηκε με το χρόνο. Για να βεβαιωθείτε ότι οι πελάτες σας έχουν κατά νου ότι πήραν τα μπλουζάκια από εσάς, η καλύτερη ιδέα είναι να πάρετε μια ειδική ετικέτα τυπωμένη στο πίσω μέρος του μπλουζάκι. Βεβαιωθείτε ότι η ετικέτα είναι διάσημη επαρκής, καθώς δεν ξεθωριάζει με το χρόνο.

Κάνω δήλωση
Οι εκτυπωμένες ετικέτες tee κάνουν τη μέθοδο για τη δημιουργικότητα καθώς και για την τέχνη. Μπορείτε να επιλέξετε από μια ποικιλία στυλ καθώς και χρώματα ενώ τα δημιουργείτε. Μια ειδική ετικέτα δεν θα προσελκύσει μόνο το μάτι των αγοραστών, ωστόσο, επίσης να κάνει το εμπορικό σήμα σας να ξεχωρίζει. Επίσης, θα φέρει μεγάλη αναγνώριση για το εμπορικό σήμα σας, καθώς και θα είστε σε θέση να συμβαδίσετε με τους ανταγωνιστές σας. Μπορείτε ακόμη και να πάτε ένα βήμα επιπλέον, καθώς και να επιτρέψετε στους πελάτες σας να στυλ οι δικές τους ετικέτες πουκάμισες πουκάμισες χρησιμοποιώντας μια σωστή εφαρμογή λογισμικού στυλ πουκάμισο στο σας στο Διαδίκτυο.

Ταχύτερος χρόνος ανάκαμψης
Η αποτελεσματικότητα είναι εξαιρετικά κρίσιμη όταν αφορά την εκτύπωση πουκάμισα μπλουζάκια, καθώς και τους προετοιμασμένους να φορούν. Οι πελάτες δεν περιμένουν πλέον μόνιμα για να πάρουν αυτό που θέλουν. Όταν επιλέγετε ψηφιακή εκτύπωση, θα πάρετε απολύτως μια ταχύτερη ανάκαμψη. Όπως εξήγησα παραπάνω, μπορείτε επίσης να παρέχετε στους πελάτες σας την επιλογή να στυλ για την ετικέτα τους χρησιμοποιώντας ένα εξαιρετικό εργαλείο υψηλής ποιότητας. Επιπλέον, οι ψηφιακά τυπωμένες ετικέτες είναι λιγότερο δαπανηρές σε σύγκριση με τις υφασμένες ετικέτες καθώς και δημιουργούνται ταχύτερα από αυτά. Έτσι, όταν αφορά τις ετικέτες που διαμορφώνονται για μια ψηφιακή επιλογή εκτύπωσης είναι μια σοφή επιλογή.
Πηγαίνετε φιλικό προς το περιβάλλον
Ορισμένες επιχειρήσεις χρησιμοποιούν μελάνια με βάση τα λαχανικά που έχουν χαμηλές εκπομπές VOC για να εκτυπώσουν τις ετικέτες. Αυτό προστατεύει την ατμόσφαιρα καθώς επίσης αποφεύγει το άτομο να πάρει αλλεργικές αντιδράσεις. Οι ετικέτες με φιλικό προς το περιβάλλον μελάνι είναι ένα μεγάλο σημείο πώλησης για τα μπλουζάκια σας.

Χειρισμός καθώς και φροντίδα
Χρησιμοποιώντας τις ετικέτες TEE που διαμορφώνονται προσαρμοσμένες μπορείτε να παρέχετε πληροφορίες σχετικά με τον τύπο του υλικού, τις οδηγίες πλύσης καθώς και την παραγωγή τόπου. Ορισμένα μπλουζάκια πρέπει να πλυθούν, καθώς και μερικοί πρέπει να αποξηραθούν. Συμπεριλαμβάνοντας με τις οδηγίες, οι πελάτες σας μπορούν να βελτιώσουν τη μακροζωία του. Όταν σκέφτεστε να προσθέσετε ετικέτες TEE, θα κάνουν τα προϊόντα σας να διαρκούν και να φέρουν την ικανοποίηση των πελατών.
Τέτοιες ετικέτες μπορούν να προσφέρουν μια μεγάλη ευκαιρία για τους παραγωγούς πουκάμισα με μπλουζάκια καθώς και τους εμπόρους, καθώς και να τους βοηθήσουν να παράγουν ένα μεγάλο στην γεμάτη αγορά. Το πολύ πιο καινοτόμο που παίρνετε με τις ετικέτες σας, τόσο καλύτερη είναι η ευκαιρία σας.
Συγγραφέας:
Ο κ. Maulik Shah είναι ο δημιουργός καθώς και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Βούρτσας Ιδέες σας, μια επιλογή καινοτομίας στο Web-to-εκτύπωσης που αποτελείται από την επέκταση του σχεδιαστή προϊόντων Magento καθώς και το έτοιμο κατάστημα Web-to-εκτύπωσης Magento. Είναι ενθουσιώδης τεχνικός, καθώς και ένας άπληστος συγγραφέας blog καθώς και συνθέτει το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς και τη βιομηχανία web-to-print.

0/5 (0 κριτικές)

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *