Uncategorized

Το προτιμώμενο λευκό denim μου για το καλοκαίρι

TOP: Caroline Constas (επίσης αγαπούν αυτό το προσιτό κορυφαίο off-the-shoulder) | Τζιν: πλαίσιο | Παπούτσια: Tory Burch | Καπέλο: Janessa Leone (παλιά, παρόμοια εδώ) Τσάντα: λατρεία gaia | Lip: Giorgio Armani (Shade 400)

Η σύγχρονη συλλογή στο Saks είναι ένας προορισμός που συνεχώς συρτάρι, αφού (α) όλοι μας καταλαβαίνουν ότι η Saks Fifth Avenue είναι, καλά, η Saks Fifth Avenue (δηλαδή η ιερή μόδα) καθώς και (β) η επιλογή είναι πάντα επιμελημένη ως και όπως επεξεργάζεται την τελειότητα. Με αυτό, εννοώ ότι δεν χρειάζεται να περάσω τρεις εβδομάδες κοσκινίζοντας με 500 σελίδες τυχαίων σκουπιδιών πριν από τα κομμάτια της περιοχής που αγαπώ. Ειλικρινής προς καλοσύνη, είχα το Saks Contemporary Collection σελιδοδείκτη στον υπολογιστή μου εδώ και πολλά χρόνια από τότε που αγόραζε εκεί είναι απλό (στην πραγματικότητα, η κάρτα πιστωτικού ιστορικού μου υποδηλώνει ότι είναι λίγο εύκολο …). Όπως γνωρίζετε, μου αρέσουν τα κλασικά, θηλυκά, προχωρημένα κομμάτια που είναι υψηλής ποιότητας καθώς και ευέλικτα, ωστόσο, όπως κάποιος που έχει ήδη δύο θέσεις εργασίας πλήρους απασχόλησης, θέλω να είμαι σε θέση να ανακαλύψω αυτά τα κομμάτια γρήγορα και αποτελεσματικά. Θέλω έναν εμπειρογνώμονα να εξαλείψει τα μπλουζάκια μπάντας Neon Tie-Dye για να εξασφαλίσω ότι δεν χρειάζεται να αφιερώσω ολόκληρο το σαββατοκύριακο μου για να κοσκινίσω με την ενότητα “Tops”, με νιώθεις;

Η σημερινή εμφάνιση είναι ένα τέλειο παράδειγμα του δολοφόνου, παραδοσιακά κομμάτια που μόλις πρόσφατα ανακάλυψα στο Saks. Η Caroline Constas εξακολουθεί να είναι ένας από τους αγαπημένους μου νέους σχεδιαστές, καθώς απλά δεν φαίνεται να ξεπερνά τις φρέσκες χειριστικές παραδοσιακές εκτυπώσεις καθώς και σιλουέτες. Όταν πρόκειται για αυτό το polka dot off-shoulder top, δεν υπάρχει λεπτομέρεια να εξοικονομείται από το άνετο μπούστο στα μανίκια του Blouson, καθώς και στους εκπληκτικούς δεσμούς στους αγκώνες. Αν ψάχνετε για μια ευκολότερη εμφάνιση, μου αρέσει επίσης αυτή η παρόμοια μαύρη κορυφή off-shoulder που θα φοράτε μέρα καθώς και νύχτα σε όλους τους μήνες ζεστού καιρού.

Έχω βρεθεί στην αναζήτηση για ένα φρέσκο ​​ζευγάρι λευκό denim, καθώς και ακουστικά αναπήδηση όταν έβλεπα αυτά τα πλαίσια. Το φθαρμένο στρίφωμα, η μέση του τρύπα, η ψηλή άνοδο, η ελαφριά τέντωμα … η απόλυτη τελειότητα. Εκτέλεση μην περπατάτε, αφού αυτοί οι κορόιδοι πρόκειται να προσφέρουν γρήγορα.

Φυσικά, όταν πρόκειται για αξεσουάρ, δεν μπορείτε να νικήσετε αυτά τα εκπληκτικά σανδάλια Tory Burch ή αυτή τη μαύρη τσάντα Ark Gaia Ark. Αυτή η τσάντα ήταν πραγματικά μία από αυτές τις αγορές που αρχικά δίστασα, καθώς και ακόμα ήταν η τσάντα που έχω χρησιμοποιήσει περισσότερο από οποιοδήποτε είδος άλλων, αφού άρχισαν να αυξάνονται οι θερμοκρασίες. Μπορεί να είναι περιστασιακό, μπορεί να είναι ντυμένο, είναι μόνο το απλούστερο κομμάτι που πηγαίνει με οτιδήποτε, ενώ παράλληλα προσθέτει ενδιαφέρον.

Κορυφαία: Caroline Constas (επίσης αγαπούν αυτό το προσιτό κορυφαίο εκτός ώμου) | Παντελόνι: Πλαίσιο | Παπούτσια: Tory Burch | Καπέλο: Janessa Leone (παλιά, παρόμοια εδώ) Τσάντα: λατρεία gaia | Lip: Giorgio Armani (Shade 400)

Χάρη στη Saks Fifth Avenue καθώς και στο ShopStyle για τη συνεργασία σε αυτήν την ανάρτηση!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *